Calul Bălan e o gazdă bună care vă invită să vă bucuraţi de Bunătăţuri şi vinuri de soi, într-o atmosferă de poveste. Pentru că aici se ţes clipe magice pentru vacanţele voastre.

Formular rezervare
Sergiana HORECA
Bucătărie Românească şi Internaţională
Restaurant Calul Bălan
Bucătărie Românească şi Internaţională
1 salon
Loc de joacă

Trebuie să începem amintind că Restaurantul Calul Bălan a renăscut în Iulie 2022, odată cu integrarea sa în Sergiana Grup.  A fost o relansare spectaculoasă, Sergiana preluând restaurantul din Neptun după ce timp de 3 ani nu funcţionase şi părea condamnat la ruină şi uitare. Însă un proiect arhitectural curajos, dublat de amenajări şi dotări de excepţie şi cu un meniu care reuneşte  Bunătăţuri cu  inconfundabile accente ardeleneşti, alături de irezistibile savori dobrogene şi reţete contemporane internaţionale, Calul Bălan a redevenit un reper pentru industria ospitalităţii româneşti. 

După acelaşi model, şi în acest sezon, nu vor lipsi jumerile cu pită şi ceapă roşie, alături de Pomana Porcului, Muşchiuleţul Haiducesc, Ciolanu’ cu Varză Călită,... astea fiind doar câteva dintre mâncărurile cu gust ardelenesc, lângă care Ciolanu’ de Miel, Pastrama de Berbecuţ şi peşti de Marea Neagră şi Dunăre vin să cinstească priceperea păstorilor şi cea a pescarilor dobrogeni. Dar Sergiana nu vă pofteşte la muzeu, aşa că veţi găsi şi dichiseli domneşti, de pildă Curcan cu Sos de Mango, ori Pulpa de Raţă Conphit, sau Buratta cu Sos de Ananas. Dar vorbele n-au gust, aşa că ne oprim aici cu poveştile despre meniu.

Şi în acest an ne vor vizita prietenii noştri podgoreni împreună cu care derulăm programul Vinurile Verii, iar asta face ca prezentările de vinuri să fie una dintre atracţiile sezonului. Începem în 20 Iunie cu cramele de la Niculiţel şi vinurile ce spun poveşti dobrogene cu Caii de la Letea. Calendarul programului Vinurile Verii îl găsiţi AICI

Ca să fiţi însă la curent cu noutăţile verii, cu evenimentele, campaniile, ba chiar şi cu concursurile din social media, urmăriţi-ne pe Facebook, Instagram şi pe www.sergiana.ro, în secţiunea NOUTĂŢI.


Pentru că în fiecare vară, Calul Bălan e gazda bună care vă pofteşte la Bunătăţuri şi vinuri de soi, într-o atmosferă de poveste, ca să vă bucuraţi de clipele magice care se ţes aici. Pentru vacanţele voastre.

Rezervă o masă
Ai găsit tot ce căutai?
Dacă eşti interesat să rezervi o masă, suntem bucuroși să îţi oferim o experiență culinară memorabilă.
Faceți click aici pentru a efectua o rezervare sau pentru a afla mai multe despre meniul nostru
Formular rezervare
Sdelivery Descarcă gratuit aplicația Sdelivery!