Restaurant Sergiana Mureşenilor
Muşchiuleţul înfundat, ăl cu coacăze pe cap, şi papanaşi o căpătat!
Poa’ să zică oricine orice, în altă carte de bucate aşa fel de mâncare nu-i! Cereţi Muşchiuleţu’ de Porc Înfundat cu Spanac şi Brânză de Capră, ăl Dres cu Zos de Coacăze şi Însoţit de Zarzavaturi la Grătar, iar la urmă bucuraţi-vă şi de papanaşii cu care vă cinsteşte bucătăria. Minunăţii, nu doar Bunătăţuri! Asta-i legea la Sergiana, în Ţentru’ vechi!
Restaurant Sergiana Coresi
De jar şi Gorgonzola, Joiana n-o fugit. Nici de rozeul pe care l-o ochit!
Muşchiul de vită e o delicatesă, iar un bucătar priceput ştie ce şi cât să-i adauge ca să o pună în valoare... De pildă sosul-cremă din Gorgonzola. Aşa, totul devine o mostră de rafinament pe care vă recomandăm să n-o rataţi. Încă o sugestie: ca garnitură, alegeţi legume sotate şi nu veţi regreta. Un pahar de roze completează fericit această alegere, iar bucătarii noştri ştiu asta, aşa că vi-l oferă din partea casei. La Sergiana, în Coresi!
Restaurant Sergiana Afi
La prânz, ori mai pe sară, mere bine un pahar de vin. Lâng-o păstrămioară!
Simplă, dar gustoasă,... atât e de ajuns să spunem despre o întâlnirea dintre o pastramă de berbecuţ cu mămăliguţă. Iar o astfel de invitaţie devine de nerefuzat când include şi un pahar de vin roşu, bogat şi generos ca toamna ce stă să-nceapă. Iar vinul e cadoul bucătarilor pentru voi. În AFI, la Sergiana!
Restaurant Casa Tudor
Un Bourguignon, plin de fason, vrea desert tot franţuzit! Cremă de zahăr ars, a primit.
Oricât de neaşteptat vi se pare, a fost revelaţia degustării de vinuri, unul dintre evenimentele prin care Casa Tudor a sărbătorit 21 de Ani. Vorbim de Bourguignonul din Obrăjori de Porc care a susţinut finalul degustării alături de vinul propus de Domeniile Davidescu, un majestuos cupaj de Fetească Neagră şi Saperavi. Iar oaspeţii noştri au apreciat această alăturarea, de aceea vă propunem Bourguignonul. Vinul îl alegeţi singuri pentru că bucătăria vă oferă desertul: crema de zahăr ars. Delicii perechi, la Casa Tudor!
Restaurant Ceasu`Rău
Găluştile, în gulaş, cu sosul s-au aliat şi, în pahar vin roşu li s-a turnat!
Aşa ceva e păcat să rămână doar poveste… Armonizarea gustului robust al pulpei de Angus cu găluştile scăldate-n sosul generos merită să fie măsurată şi savurată fără grabă. Iar un pahar de vin roşu e mai mult decât binevenit la masă. Asta e şi opinia bucătarilor, de aceea ei fac cinste cu vinu’. La Ceas!
Restaurant Sub Cetate
Se zice că somonul, când înoată, are-n minte ciocolată!
Un generos filé de somon, gătit cu măsură şi potenţat de un sos cremos cu capere, nu lasă loc de prea multe cuvinte. În schimb, rămâne destul loc pentru desert, iar la acest capitol vorbim de clătite cu ciocolată. Bucătăria vi le face cadou. Aşa aveţi încă un motiv sp vă bucuraţi de inspirata alegere a somonului. În Râşnov, la Sub Cetate!
Restaurant Stâna Turistică
Obrăjorii porcului, la Stână, aduc dulceaţa mărului. O lună!
Jupânii din bucătăria de la Stână au pus iarăşi ceva la cale. Obrăjorii de porc cu arpagic murat şi cu sos de ciuperci, plini de dulceaţa cărnii bune îi gătesc meşteşugit de se fac fragezi şi te bucură-n gură. Da’ asta ştiţi deja,… ce-i musai să aflaţi îi că-n Septembrie, după obrăjori, primiţi plăcintă cu mere. No, aş-ai la noi,… la Stâna cu Bunătăţuri!
Vezi AICI VOUCHERELE LUNII SEPTEMBRIE