Calul Bălan is a gracious host, inviting you to enjoy delicious dishes and fine wines in a fairytale setting. Here, magical moments are woven into your holidays. 

Reservation Form
Sergiana vă dă întâlnire la Neptun, la Calul Bălan!

Sergiana vă dă întâlnire la Neptun,
la CALUL BĂLAN!


Din 20 Iunie, Vacanţele la Neptun au alt gust, iar Poveştile Verii se ţes din nou cu Bunătăţuri şi Vinuri de Soi  la Calul Bălan. Ca să nu rataţi promoţiile şi evenimentele din acest sezon, urmăriţi-ne pe Facebook, pe Instagram şi www.sergina.ro  

 


 

Aici veţi găsi toate noutăţile legate de Calul Bălan. Veţi afla ce promoţii şi ce concursuri urmează, alături de indicaţii despre programul Vinurile Verii.  

Pentru că şi în acest an ne vor vizita prietenii noştri podgoreni împreună cu care derulăm acest program, iar prezentările de vinuri promit să fie una dintre atracţiile sezonului. Începem în 20 Iunie cu cramele de la Niculiţel şi vinurile ce spun poveşti dobrogene cu Caii de la Letea. Calendarul programului Vinurile Verii îl găsiţi  AICI


La prânz, Felul Întâi poate fi un... Discount!

Nu o să-l găsiţi în meniu, dar din 15 Iulie, de Luni, până Joi, rezervările online pentru masa de prânz vin la pachet cu un Discount de 10%. Cu o condiţie! Pentru rezervare trebuie să utilizaţi  formularul online dedicat rezervărilor pe www.sergiana.ro.  Oferta este valabilă de Luni, până Joi, pentru intervalul orar 12,30 – 16,00, iar confirmarea rezervării şi a discountului o veţi primi pe email.  

Pentru încă o precizare, facem o recapitulare: 

✔️vreţi să luaţi masa de prânz între orele 12, 30 – 16,00?!  

✔️de Luni, până Joi, rezervaţi o masă utilizând formularul online de rezervări! 

✔️formularul e AICI , în secţiunea REZERVĂ O MASĂ! 

✔️odată cu validarea rezervării, veţi primi pe email confirmarea acesteia şi a discountului!  

 

 

Quick navigation

Sergiana schedule News Cooking with Sergiana